Mattie Valk heeft nieuwe vriendin: ‘Ik ben enorm verliefd’

videoQmusic-dj Mattie Valk heeft een nieuwe vriendin en het is - ondanks hardnekkige geruchten - níet zijn collega Marieke Elsinga. De 34-jarige plaatjesdraaier is namelijk enorm verliefd op Jamy (36).

,,We kennen elkaar al een hele tijd, en we zijn best al een tijdje verliefd maar we hielden het eerst nog even voor onszelf. Ik ben van de kaart van verliefdheid. Ik heb nog nooit een pilletje genomen, maar ik denk dat het zo voelt. Ze heeft mijn moeder ontmoet en is goedgekeurd’’, aldus Mattie in zijn eigen ochtendshow. ,,Nu we samen op vakantie gaan, wil ik wil het van de daken schreeuwen. Ik ben heel heel gelukkig.”

,,Ik dacht: hoe voorkom ik dat dit een grote zoete bende wordt? Maar wat maakt mij het uit, ik ben enorm verliefd, tot de maan en terug", zei hij vlak voordat hij ‘hun nummer’ aankondigde op de radio, More than you know van Axwell Ingrosso.

Mattie en Jamy
Volledig scherm
Mattie en Jamy © Instagram

Jamy, een vrouw die ‘niet in de media werkt en ook geen plannen heeft om in de schijnwerpers te staan’, kent hij via gezamenlijke vrienden in Rotterdam. Ze vult hem goed aan. Matties collega Marieke Elsinga, die het stel samen heeft gezien en vindt dat zij Mattie doet stralen, somt op dat Jamy hem onwijs laat lachen en ze kan hem ook als geen ander op zijn plek zetten als hij weer eens chaotisch is. ,,Ze geeft me regelmaat. Want dat is iets wat ik van nature niet zo heb. En ik vind haar ontzettend knap.”

Tweeling

Tot een paar jaar geleden was de dj samen met zijn vriendin Kirsten. Nadat bekend was geworden dat zij een tweeling ter wereld had gebracht die niet van Mattie was, ging het stel uit elkaar. Sinds de dj sinds september vorig jaar samen met Marieke Elsinga de ochtendshow van Qmusic presenteert, deden de geruchten de ronde dat hij bij haar opnieuw de liefde had gevonden. Dit werd echter altijd - door beide dj's - stellig ontkend.