Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps in Chansons! © Floris van Bergen
Volledig scherm
PREMIUM
© Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps in Chansons! © Floris van Bergen

Matthijs van Nieuwkerk: ‘Krijg nou wat! Is mister Snollebollekes chansonliefhebber?’

Docuserie Chansons!Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps reisden deze zomer af naar Frankrijk voor de vierdelige docuserie Chansons. In de trein naar Parijs beantwoordden ze per mail een aantal vragen.

 1. Vader Patrick (42) van Hotter than my daughter kort na opnames overleden
  video

  Vader Patrick (42) van Hotter than my daughter kort na opnames overleden

  De 42-jarige vader Patrick Visser uit Roermond heeft zijn laatste wens in vervulling zien gaan in een unieke aflevering van Hotter than my daughter. Tijdens de opnameperiode kreeg hij te horen dat hij terminale kanker had, maar voor zijn gezin liet hij de make-over tóch doorgaan. Kort daarna overleed Patrick, die een vrouw en vier kinderen achterlaat. ,,Wat er ook gebeurt, onze positiviteit zal niet kapotgaan.’’
 2. Succesvol tv-debuut Rob Kemps: hogere kijkcijfers dan Matthijs van Nieuwkerk

  Succesvol tv-debuut Rob Kemps: hogere kijkcij­fers dan Matthijs van Nieuwkerk

  De strijd om de kijker op de zaterdagavond is gisteren in alle hevigheid losgebarsten. Een grote winnaar kwam er niet. Sterker nog: geen enkel programma buiten het Achtuurjournaal om doorbrak de miljoengrens. Oh wat een jaar! (818.000 kijkers) deed het op RTL 4 het beste, maar werd op de hielen gezeten door Spaanders (NPO 1, 763.000) en The Wheel (SBS 6, 714.000). Rob Kemps versloeg daarmee wel zijn nieuwe vriend en collega Matthijs van Nieuwkerk.