Volledig scherm
Martijn Fischer © Angeliek de Jonge

Martijn Fischer speelt en presenteert anekdotes in nieuwe tv-show

Martijn Fischer is de presentator van het nieuwe televisieprogramma Je had erbij moeten zijn. De AVROTROS-show, waarin anekdotes van bekende Nederlanders worden nagespeeld, is vanaf 5 september te zien op NPO 1. Dat heeft de omroep bekendgemaakt.

Elke aflevering komt er een bekende gast langs om een verhaal te vertellen. Acteurs Tim Haars, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung en Loes Schnepper kruipen samen met Martijn in de huid van de hoofdrolspelers en spelen het na zoals het gebeurd is.
Onder anderen Richard Groenendijk, Henny Huisman, Hans Kazàn, Olga Commandeur en Leontien van Moorsel komen langs om hun anekdotes te delen.

Het programma heeft in opzet wat weg van Wat Een Verhaal waarin André van Duin en Anne-Marie Jung bijzondere verhalen tot leven zagen komen. Dat programma flopte. Je had erbij moeten zijn is vanaf donderdag 5 september elke week om 22.20 uur te zien op NPO 1.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.