Volledig scherm
Premier Mark Rutte tijdens zijn speech op het jaarlijkse VVD Festival. © ANP

Mark Rutte maakt opwachting op Lowlands

Drie dagen in een tentje wordt het niet, maar minister-president Mark Rutte gaat dit weekend wel naar het Lowlands-festival. Hij is zondag te gast in talkshow Villa Lowlands, waar hij spreekt over onderwerpen die het publiek kiest. 

Rutte wordt aan de tand gevoeld door presentator Martijn de Greve en huisbutler Roel Maalderink. ,,Het publiek kan kiezen uit vier persoonlijk-maatschappelijke thema’s. Natuurlijk komt ook het onderwerp muziek aan bod”, laat het festival weten. Rutte was in 2016 door de burgemeester van Dronten al eens uitgenodigd om naar het festival te komen, maar zijn agenda liet dat toen niet toe.

Villa Lowlands is elke dag te bezoeken om 12.20 uur en 13.05 uur in de Echotent. Op vrijdag is Opposites-rapper Willem de Bruin te gast en op zaterdag presentatrice en columniste Fidan Ekiz.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.