Marieke Elsinga
Volledig scherm
Marieke Elsinga © ANP

Marieke is klaar voor carnaval en Douwe gekiekt in onderbroek

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Marieke Elsinga heeft naar eigen zeggen een goed weekendje achter de rug. ‘Bijgetankt, bier getankt en tankers vol zooi van een verbouwing’, blikt de radio-dj en presentatrice terug.

Topmodel Romee Strijd is het archief ingedoken en deelt een foto van maar liefst tien jaar geleden. De blondine ambieerde toen al een carrière als model. ‘Ik oefende hier waarschijnlijk wat poses’, merkt ze op.

Gordon besloot vandaag het strand op te zoeken om eens flink uit te waaien. Storm Dennis hield de presentator niet tegen. ‘Zo gaaf! Voelen dat je leeft!', schrijft Gordon enthousiast.

Volgens Douwe Bob zijn broeken overrated. Daarom deelt de zanger gewoon een kiekje waarop hij in zijn onderbroek te zien is.

Yolanthe Cabau laat de harten van haar fans sneller kloppen. De brunette slingert een kiekje de wereld in waarop ze in een sexy jurkje op een bank poseert. Er rest één vraag: van wie heeft ze die roos gekregen?

Presentatrice Quinty Trustfull hoopt dat haar fans vandaag niet omver worden geblazen door storm Dennis.

Het lijkt erop dat Fred van Leer een wilde nacht achter de rug heeft, zo blijkt uit een foto die de Rotterdamse stylist op Instagram deelt. ‘Zo’n avond dus’, schrijft hij.

Monique Westenberg viert nog steeds vakantie op het zonovergoten Curaçao. Gisteravond deed ze een dansje met haar zoontje André en dat werd op de gevoelige plaat vastgelegd.

Guus Meeuwis liet zich vandaag zijn trouwkostuum aanmeten, maar kwam er ter plekke achter dat hij nog sokken van zijn collega Kraantje Pappie droeg. Oeps!

Veel vrouwen missen hun babybuik na de bevalling, maar voor actrice Sanne Vogel gaat die vlieger niet op. Ze werd onlangs moeder van een tweeling. 'Ik mis hem geen seconde!’