Meghan en prins Harry.
Volledig scherm
Meghan en prins Harry. © Brunopress

Lilibet is ‘liefdevol eerbetoon’ aan queen Elizabeth, maar dat vindt niet iedereen

UpdateEen ‘liefdevolle verwijzing’ naar de Queen, zo noemen Britse media de naam van de pasgeboren dochter van prins Harry en Meghan. Toch zijn enkele opiniemakers kritisch. De geboorte van Lilibet Diana, roepnaam Lili, werd gisteravond bekendgemaakt.

 1. Harry en Meghan ouders geworden van dochtertje Lilibet, koningin Elizabeth ‘erg blij’
  Update

  Harry en Meghan ouders geworden van dochtertje Lilibet, koningin Elizabeth ‘erg blij’

  De Britse prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (39) hebben de geboorte van hun dochter bekendgemaakt. Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor is vrijdag geboren in een ziekenhuis in Santa Barbara in Californië. Ze woog bij de geboorte iets meer dan zeven pond. Moeder en kind maken het na de bevalling goed en ‘beginnen thuis te wennen’, meldt het stel in een verklaring. Koningin Elizabeth laat weten ‘verheugd’ te zijn met de geboorte van het kind.
 2. Droom Pauline Wingelaar komt uit: eindelijk derde kindje op komst

  Droom Pauline Wingelaar komt uit: eindelijk derde kindje op komst

  De grote droom van Pauline Wingelaar is werkelijkheid geworden: er is eindelijk een derde kindje op komst. Dat maakt Wingelaar, bekend van Echte Gooische Meisjes, vandaag wereldkundig nadat eerdere pogingen om zwanger te raken niet leken te lukken. Ze kan het zelf nog nauwelijks bevatten. ‘Zo ongelofelijk dankbaar en blij dat ik jullie eindelijk mag vertellen dat Rein en Died een broertje of zusje krijgen’, schrijft de blondine.