BrunoPress/Harold Versteeg
Volledig scherm
© BrunoPress/Harold Versteeg

Lil’ Kleine terug in de Top 40 met Jongen van de Straat

Dit is het overzicht van de belangrijkste verschuivingen in de Top 40 van week 15. In de lijst zien we 2 binnenkomers, 7 zittenblijvers, 14 stijgers en 17 zakkers.

 1. Netflix verwijdert The LEGO Movie 2 en 6 andere titels

  Netflix verwijdert The LEGO Movie 2 en 6 andere titels

  Deze week verwijdert Netflix The LEGO Movie 2. Ook is er pijnlijk nieuws voor fans van Sherlock. Ontdek welke titels komende weken het veld moeten ruimen. Deze week nemen we afscheid van Emmet, Lucy én de LEGO Justice League, want het tweede deel van de Oscar-genomineerde The LEGO Movie gaat van Netflix af. Ook zet de streamingdienst een streep door Cooking on High, een kookshow die volledig in het teken staat van wiet. Daarnaast verdwijnt de jaren ’90 dramaserie Tales of the City.
 2. Måneskin zorgt voor gekkenhuis bij Humberto: horde fans bij studio, gitarist springt op tafel
  video's

  Måneskin zorgt voor gekkenhuis bij Humberto: horde fans bij studio, gitarist springt op tafel

  De Italiaanse rockers van Måneskin hebben gisteravond flinke indruk gemaakt op kijkers van Humberto. De winnaars van het Eurovisie Songfestival sloten de talkshow af met een stevige vertolking van hun hit Zitti E Buoni, waarbij de gitarist zelfs voor de neus van Humberto Tan op tafel sprong. Op sociale media regende het complimenten, overigens niet alléén voor het optreden. ‘Mogen er meer shirtloze mannen op tv?’