Volledig scherm
Lady Gaga. © EPA

Lady Gaga zoenend gespot! En nee, het is niet met Bradley Cooper

Het lijkt erop dat Lady Gaga een nieuwe liefde in haar leven heeft. Bijna zes maanden na de breuk met haar verloofde Christian Carino werd de 33-jarige zangeres zoenend gezien op een terrasje in Los Angeles. De gelukkige is haar geluidsspecialist Dan Horton.

Op foto's van People is te zien dat de twee het naar hun zin hebben tijdens een brunchafspraak. Op een van de kiekjes is te zien hoe Gaga over Dan heen hangt en hem zoent. ,,Ironisch genoeg zat ze aan een tafel vlakbij een voetpad, dus ze had er duidelijk geen moeite mee om gezien te worden. Ze had het zichtbaar naar haar zin met hem", reageert het restaurant.

De 37-jarige Horton is sinds november vorig jaar de vaste geluidsspecialist van Gaga. Hij houdt zich onder meer bezig met in-ears (oordopjes met daarin speakers) en werkte eerder samen met Camila Cabello, Bruno Mars en Justin Timberlake. Hij was van 2013 tot en met 2016 getrouwd met actrice Autumn Guzzardi.

Gaga zette afgelopen februari na twee jaar een punt achter haar relatie met Carino. De zangeres meldde dat de relatie ‘gewoon niet meer werkte’. Lange tijd werd er gespeculeerd dat ze een stel zou vormen met Bradley Cooper, haar tegenspeler in A Star is Born. Hij ging in juni ook weg bij zijn geliefde Irina Shayk.

  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”