Volledig scherm
Kylie Jenner. © EPA

Kylie Jenner uit de kleren voor Playboy, familie reageert geschokt

Kylie Jenner (22) zal vanaf 17 september samen met haar vriend Travis Scott te zien zijn in de Playboy. Zij gaat haar zus Kim Kardashian achterna en deelt op Instagram alvast een voorproefje van de shoot.

Bij de foto schrijft Jenner: ,,Wanneer Houston en LA elkaar ontmoeten. Playboy, nog even wachten!” De twee omhelzen elkaar innig terwijl Scott alleen een spijkerbroek aanheeft en Jenner een grote hoed draagt. 

Op Instagram reageert zus Khloe Kardashian geschokt. In meerdere reacties die zij plaatst bij de foto laat ze weten: ,,Woooow, ik ben in shock! Oke, wow. Goedemorgen!” Zus Kim Kardashian ging in 2007 uit de kleren voor het blad, maar leek achteraf spijt te hebben van de foto’s. Later ging de realityster wederom met de billen bloot voor Love Magazine.

Jenner (22) en Scott (28) zijn sinds april 2017 bij elkaar. Ze hebben samen dochter Stormi, die vorig jaar februari geboren werd. Jenner is officieel de jongste miljardair ter wereld, zij verslaat volgens Forbes zelfs Facebookbaas Mark Zuckerberg, die ‘pas’ op zijn 23ste een bedrag met negen nullen waard was.

 1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
  PREMIUM
  Carine Crutzen

  ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

  Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.
 2. Operazanger Henk Poort scoort met metalversie Sound of Silence
  Beste Zangers

  Operazan­ger Henk Poort scoort met metalver­sie Sound of Silence

  Opera- en musicalzanger Henk Poort heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op de kijkers van tv-programma Beste Zangers. Nightwish-zangeres Floor Jansen was de hoofdgast van de avond en daarom ging de bariton volledig uit zijn comfortzone door een metalversie te zingen van Simon & Garfunkels The Sound of Silence. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland: Poort staat op nummer 1 op iTunes en Nightwish-fans uit alle windstreken schuiven hun enthousiasme niet onder stoelen of banken op YouTube.