Kim Kardashian West on Twitter

Her favorite part of the week is dancing during Sunday Service https://t.co/yhiDhBqBY5

Kritiek op Kim Kardashian om ‘te volwassen’ uiterlijk dochter (5)

Kim Kardashian krijgt online bakken kritiek op de kledingkeuze voor haar dochter North (5), die voor een kerkdienst gisteren in een korte zwarte jurk werd gehuld en donkerrode lippenstift droeg. Het meisje danste erbij ook nog eens ‘te volwassen’, vinden criticasters.

Een kind zonder make-up is ‘mooier en heiliger’, schrijft iemand onder het filmpje dat de trotse realityster op Twitter deelde van haar dansende dochter. ,,Een kinderlijk gezicht staat voor onschuldigheid en waarheid.” Een ander: ,,Het is net een tiener met die donkere lippenstift.” 

Ook zijn er mensen die niet snappen dat Kardashian niet doorheeft ‘dat je een kind niet zo kunt kleden, helemaal niet naar een kerkdienst’. Overigens is er niet alleen negatief commentaar, sommigen vinden het juist leuk om te zien dat North zo straalt tijdens het dansen.

Kardashian, al vaker ‘gemommyshamed’, houdt wijselijk haar mond op alle reacties. North is de oudste dochter van Kim en rapper Kanye West. Het stel heeft samen ook nog zoon Saint (3) en dochter Chicago (1, via een draagmoeder). Kim en Kanye verwachten dit jaar hun vierde kind, ook via een draagmoeder.

Volledig scherm
Kim Kardashian en haar dochter North © Instagram/Kim Kardashian