Volledig scherm
Meghan Markle. © BSR Agency

Knipoog naar Meghan Markle in laatste seizoen Suits

Fans van Suits die de ijdele hoop hadden dat voormalig actrice Meghan Markle eenmalig zou terugkeren in het negende en laatste seizoen van de advocatenserie, kregen toch een beetje hun zin. In de aflevering van deze week werd haar personage Rachel Zane genoemd en werd er zelfs een grapje gemaakt over hoe goed het nu met haar gaat.

De hertogin van Sussex verliet de populaire Amerikaanse serie na zeven seizoenen vanwege haar huwelijk met prins Harry. In de show vertrok Rachel met haar echtgenoot Mike Ross, gespeeld door Patrick J. Adams, om een nieuw advocatenkantoor te beginnen in Seattle. In de aflevering die woensdag in de Verenigde Staten werd uitgezonden keert Mike weer terug. Op de vraag hoe het gaat met zijn vrouw antwoordt hij lachend: ,,Als ik je zou vertellen hoe goed het met haar gaat, zou je me waarschijnlijk niet geloven.’’

Op sociale media werd het grapje over de hertogin enthousiast ontvangen. ,,Dat is echt heel schattig. Ik hoop dat ze het ziet’’, twitterde een fan. ,,We weten dat het goed met haar gaat. Ze is getrouwd met onze Britse Prince Charming’’, schreef een ander.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.