Volledig scherm
Topschaatser Kjeld Nuis. © ANP

Kjeld Nuis, Patricia Paay en Roy Donders in Ranking The Stars

Schaatser Kjeld Nuis, cabaretier Steven Brunswijk, presentatrice Emma Wortelboer en zangeres Anny Schilder zitten in het zestiende seizoen van Ranking The Stars dat komend najaar voor het eerst te zien is op RTL 5. 

Presentator Paul de Leeuw maakte vandaag in RTL Boulevard de eerste namen bekend van het nieuwe seizoen. Ook Roy Donders, Patricia Paay, Frits Huffnagel, Inge de Bruijn en Ryanne van Dorst hebben hun deelname aan Ranking The Stars toegezegd. RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink zou ervoor hebben bedankt. Paul de Leeuw heeft daar wel begrip voor. ,,Het is een spel dat je speelt, niet iedereen voelt daar iets voor.’’

Paul neemt zich voor er een gezellig seizoen van te maken. ,,De afgelopen twee seizoenen waren wat grimmig. Er gaan ook geruchten dat we kandidaten dronken voeren, dat is niet waar. Mensen vinden het gewoon heel leuk. Het zestiende seizoen wordt ook heel erg leuk.’’

Loslippig
In juli werd bekend dat Ranking The Stars terugkeert op televisie. Het programma werd altijd uitgezonden door BNNVARA. De publieke omroep maakte in mei bekend te stoppen met Ranking The Stars omdat het programma te veel entertainment zou bieden.

In Ranking The Stars, dat in 2006 voor het eerst op televisie te zien was, nemen loslippige BN'ers elkaar de maat, beantwoorden ze niet-alledaagse vragen en doen ze openhartige bekentenissen. Het nieuwe seizoen telt acht afleveringen en is in september voor het eerst te zien.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.