Volledig scherm
© AFP

Kim en Kanye ouders geworden van vierde kind

updateDe rollen beschuit met muisjes kunnen weer uit de kast in Huize Kardashian-West. Eerder vandaag werd al bekend dat bevalling van de surrogaatmoeder van het stel was begonnen. Kim slingert het blijde nieuws van de geboorte nu zelf de wereld in.

Een naam van de nieuwste aanwinst is nog niet onthuld, wél dat het om een jongetje gaat. Dat nieuws lag overigens al op straat. Kim en Kanye hadden het geslacht van hun vierde telg eigenlijk geheim wilde houden, maar North was iets te loslippig op het schoolplein, zo vertelde Kim eerder in de realityserie van de familie, Keeping Up With The Kardashians.

Op Twitter laat Kim verder nog weten dat haar jongste zoon ongekend veel gelijkenissen vertoont met dochtertje Chicago.

Bronnen rondom de entertainmentsite TMZ melden dat Kanye en Kim gisteravond naar het ziekenhuis zijn gekomen om bij de geboorte van hun zoon te zijn. Moeder Kris Jenner kreeg het nieuws te horen van Kourtney Kardashian tijdens een uitzending van The Ellen DeGeneres Show.

Het is het tweede kind van het echtpaar dat via een surrogaatmoeder wordt geboren. Bij haar eerste twee zwangerschappen kreeg Kim te maken met complicaties, waardoor het haar werd afgeraden zelf nog kinderen te dragen. Kim en Kanye zijn al ouders van dochters North (5) en Chicago (zestien maanden) en zoon Saint (3).