Volledig scherm
Katy Perry © AFP

Katy Perry werd op school geschorst wegens ‘aanranden’ van boom

Katy Perry heeft een heel opvallende bekentenis gedaan. De zangeres laat op Instagram weten dat ze ooit geschorst werd op de middelbare school, omdat ze dubieuze heupbewegingen maakte tegen een boom.

,,Toen ik in de zesde klas geschorst werd vanwege het aanranden van een boom en vanwege andere dingen enzo”, schrijft Katy bij een brief aan haar ouders waarin haar ‘ontoelaatbare gedrag’ wordt genoemd. In het rapport is te lezen dat de destijds 12-jarige Katy heupbewegingen maakte tegen een boom waarvan ze deed alsof het Tom Cruise was.

Het was echter niet de enige 'misdaad' die Katy beging op de Santa Barbara Christian School. In de brief staat ook dat ze eerder de naam van de Heer had misbruikt door 'oh mijn God' te zeggen. Ook speelde ze verboden spelletjes als 'draai de fles' en 'truth or dare', wat uitmondde in het kussen van medeleerlingen op de wang. Ook vonden een paar docenten dat ze veel te sexy op de Macarena danste.

Katy bleef de grens niet alleen opzoeken met haar gedrag, maar ook met haar kledingkeuze. Ze werd namelijk meerdere malen gewaarschuwd omdat ze met haar crop-tops een deel van haar buik ontblootte.

Volledig scherm
© Instagram
  1. Hoe twee 70+’ers een hit scoren met een show waarmee het Linda niet lukte

    Hoe twee 70+’ers een hit scoren met een show waarmee het Linda niet lukte

    In een zomerperiode waarin traditioneel minder televisie wordt gekeken, stemmen alweer een week tussen de 1,2 en 1,4 miljoen mensen dagelijks op De Slimste Mens af op NPO 2. De quiz met Philips Freriks en Maarten van Rossem is bijna dagelijks na het Achtuurjournaal het best bekeken programma. Zo ook gisteravond toen 1,4 miljoen kijkers naar de 74-jarige quizmaster en het 75-jarige jurylid besloten te kijken op hun vrijdagavond.