Volledig scherm
Katja zoekt graag de zon op. © Instagram/ Katja Schuurman

Katja heeft ‘n plakkerig douchegordijn en Bibi verbaasd door baby

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

YouTuber Bibi Breijman is stomverbaasd als ze haar dochter Teddy, die ze samen met Waylon kreeg, ineens ziet opstaan terwijl ze piano speelt. Haar baby is morgen pas zes maanden oud!

Hallo Teddy, je bent morgen pas 6 maanden.. dit hadden we niet afgesproken! #nevertooyoungfortheblue#teddysoerjadi#allesgaattesnel

12.7k Likes, 352 Comments - Bibi Breijman (@bibibreijman) on Instagram: "Hallo Teddy, je bent morgen pas 6 maanden.. dit hadden we niet afgesproken!..."

Een van de fans van Katja Schuurman vraagt zich af of het niet vervelend is als het douchegordijn zo aan je plakt, tot grote hilariteit van de presentatrice zelf die maar wat trots is op het zwoele kiekje.

Levensliedzangeres Samantha Steenwijk heeft een eend geadopteerd die ze Coco heeft genoemd. Ondanks dat de twee het heel goed met elkaar kunnen vinden, gaat hij binnenkort terug de sloot in.

'Coco het reuzenkind' #update Wat wordt hij groot he?

729 Likes, 50 Comments - Samantha Steenwijk (@samanthasteenwijk) on Instagram: "'Coco het reuzenkind' #update Wat wordt hij groot he?"

Nicolette Kluijver heeft haar dochtertje Ana-Sofia van school opgehaald na een creatief ongelukje... 

School belt: Ana Sofia heeft een "ongelukje" gehad! Creatief... dat wel! Volgende keer een papiertje gebruiken please! 🎨

7,529 Likes, 615 Comments - Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on Instagram: "School belt: Ana Sofia heeft een "ongelukje" gehad! Creatief... dat wel! Volgende keer een..."

Een ietwat onzekere Fien Vermeulen vist naar complimentjes na een bezoekje aan de kapper.

Yes R's dochtertje Celine blijkt een fashionista in de dop.

Vijf dagen na zijn songfestivalwinst weet Duncan Laurence nog steeds niet hoe hij zijn mentor Ilse DeLange moet bedanken.

De Utrechtse band Kensington komt vandaag met groot nieuws en teasert dat met vier mysterieuze vleermuisjes. Fans bijten tot klokslag 17.00 uur hun nagels kapot.

Anne-Marie Jung valt bijna om door het gewicht van haar hippe sleutelbos.

Carice van Houten zit zichzelf al een paar uur moed in te praten om een stap buiten de voordeur te zetten nu de hooikoorts heeft toegeslagen.

Naomi van As haalt opgelucht adem nu zij en Sven hun slaapkamer niet langer delen met dochtertje Kae.

De boodschap van vandaag van Jessie Jazz Vuijk, die gisteren door FHM werd gekroond tot mooiste vrouw van Nederland en voor de gelegenheid halfnaakt op een paard is gaan liggen: wees niet bang om jezelf helemaal te laten zien.