John de Mol.
Volledig scherm
John de Mol. © Hollandse Hoogte / ANP Kippa

Johnny de Mol: John wacht met reageren tot hij Boos heeft gezien

Talpa-baas John de Mol zal pas op het schandaal rond The Voice of Holland reageren als hij de uitzending van Boos daarover morgen heeft gezien. Dat zei Johnny de Mol vanavond in zijn talkshow Hlf8.

 1. Legendarisch popprogramma Countdown komt opnieuw tot leven: ‘Dj’s werden zelf sterren’
  PREMIUM
  met video

  Legenda­risch popprogram­ma Countdown komt opnieuw tot leven: ‘Dj’s werden zelf sterren’

  Van Mick Jagger en Paul McCartney tot Whitney Houston, Madonna en David Bowie; ze traden allemaal op bij Veronica’s Countdown. Presentator Jan Douwe Kroeske kocht de archieven van het poppogramma en digitaliseerde vijfduizend uur aan beeldmateriaal. Het topje van de ijsberg zit in een tweedelige documentaire die deze maand te zien is bij NPO2 Extra. Wat maakte Countdown zo onweerstaanbaar?
 2. Edwin Evers Band beëindigt samenwerking met Jeroen Rietbergen

  Edwin Evers Band beëindigt samenwer­king met Jeroen Rietbergen

  De Edwin Evers Band zet de samenwerking met Jeroen Rietbergen per direct stop. Dat laat de band vandaag weten op Instagram. Rietbergen, die jaren onderdeel was van de band, wordt onder meer beschuldigd van aanranding. Hij bekende in het schandaal rond The Voice of Holland ‘contact van seksuele aard’ te hebben gehad met vrouwen die betrokken zijn bij het programma. ‘Wij wensen alle betrokkenen veel sterkte toe’, schrijft Edwin Evers.