Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel. ,,In 2020 verkeerden mensen massaal in levensgevaar. Het past niet bij de muziekscene dan te zeggen: en wij dan? Maar nu trekken we aan de bel.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel. ,,In 2020 verkeerden mensen massaal in levensgevaar. Het past niet bij de muziekscene dan te zeggen: en wij dan? Maar nu trekken we aan de bel.” © Warner Music

Jett Rebel: ‘Dat naderende gevoel van onheil had ik al langer’

Zijn nieuwe album Pre-Apocalypse Party Playlist maakte Jett Rebel af toen hij een productieklus voor het iconische popduo Hall & Oates zag stilvallen. ,,Dat zo’n grootheid me vroeg, is de bevestiging waarnaar ik lang heb gehunkerd.”

  1. Geloof de hype: Everything Everywhere All At Once is een ware filmsensatie
    Recensie

    Geloof de hype: Everything Everywhere All At Once is een ware filmsensa­tie

    Het concept van de ‘multiverse’ is hip. Onlangs raakten ook Marvelhelden Spider-Man en Doctor Strange verdwaald in meerdere parallelle werelden. Die films kunnen de prullenbak in. Het sensationele Everything Everywhere All At Once, vanaf donderdag in de bioscoop, geeft dezelfde kick die Being John Malkovich en de eerste The Matrix in 1999 veroorzaakten. En dan dekken die vergelijkingen nog niet de helft van de lading.