Volledig scherm
Jessica Simpson met haar familie © Instagram

Jessica Simpson showt baby Birdie Mae

Op haar paasbest toonde Jessica Simpson zondag voor het eerst haar pasgeboren dochtertje Birdie Mae aan de wereld. De zangeres plaatste een foto op Instagram waarop ze, met de baby in haar armen, samen met de rest van het gezin poseert voor een schattige paasfoto.

,,Vrolijk Pasen gewenst van de Johnson-familie", schrijft de zangeres en actrice. ,,Tafel voor vijf", voegt ze eraan toe, refererend aan het nieuwe aantal gezinsleden. De Johnson-familie bestaat naast Jessica en Birdie Mae, uit vader Eric, dochter Maxi (6 jaar) en zoontje Ace Knut (5 jaar).

Na het gezinskiekje plaatste Jessica ook nog een foto waar de kleine Birdie alleen in de wieg ligt. Een andere foto, die als bijschrift ‘Zusjes’ heeft, toont de baby in de wieg met haar grote zus Maxwell 'Maxi' Drew ernaast.

Birdie Mae werd dinsdag 19 maart geboren.

 1. Presentatrice diep door het stof na belachelijk maken prins George (6) vanwege ballet
  UPDATE

  Presenta­tri­ce diep door het stof na belache­lijk maken prins George (6) vanwege ballet

  Good Morning America-presentatrice Lara Spencer (50) heeft zich de woede van duizenden kijkers op de hals gehaald na het publiekelijk belachelijk maken van prins George, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging. Spencer barstte gisteravond in lachen uit toen ze onthulde dat de 6-jarige zoon van William en Kate Middleton balletlessen gaat volgen. ,,Jongetjes uitlachen omdat ze dansen, dat is zo triest!”
 2. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.