Ter gelegenheid van de achttiende verjaardag van Hare Koninklijke Hoogheid de Prinses van Oranje stelt de Rijksvoorlichtingsdienst foto’s beschikbaar. Deze zijn korte tijd geleden genomen op Paleis Huis ten Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter gelegenheid van de achttiende verjaardag van Hare Koninklijke Hoogheid de Prinses van Oranje stelt de Rijksvoorlichtingsdienst foto’s beschikbaar. Deze zijn korte tijd geleden genomen op Paleis Huis ten Bosch. © RVD – Frank Ruiter

Jarige Amalia straalt ‘kracht en leiderschap’ uit met statige, rode jurk

Kracht en leiderschap. Dat straalt prinses Amalia uit met haar rode jurk van MaxMara, die ze draagt op de foto’s die ter gelegenheid van haar achttiende verjaardag zijn vrijgegeven. ,,Het is heel duidelijk dat hier de toekomstige koningin staat”, zegt Josine Droogendijk, Nederlands bekendste Máxima-kenner.

  1. PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

    PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

    De PVV zet de zaak tegen Özcan Akyol over zijn uitspraken in VI Vandaag - over het ontnemen van stemrecht bij mensen met een moslimachtergrond - niet door. De partij eiste dat de AD-columnist zijn uitspraken binnen vijf dagen zou rectificeren en gaf aan anders te overwegen naar de rechter te stappen. Maar advocaat Geert-Jan Knoops, die de brief naar Akyol verstuurde, heeft geen verder instructies gekregen, bevestigt hij aan deze site.