Volledig scherm
Heel Holland Bakt. © Marcel Wagena000

Jan Slagter werkt aan kinderversie van Heel Holland Bakt

,,Bakkertjes klaar, bakken maar.” Jan Slagter heeft serieuze plannen voor een versie van Heel Holland Bakt met kinderen. Dat onthult hij aan deze site. 

Met flink wat voorbehoud: Het is nog prematuur, niets is zeker, maar mogelijk komt er een kinderversie van Heel Holland Bakt. Het is de vurige wens van Omroep MAX-baas Jan Slagter. ,,Kinderen met hun ouders of grootouders, dat zie ik voor me. Want kinderen vinden bakken ontzettend leuk.”

Slagter spreekt mee weemoed over het idee.  ,,Herinner je nog de aantrekkingskracht die bakken op je had als kind? Hoe zo’n cake rijst in de oven, de koekjes langzaam goudbruin worden, het uitlikken van de kom? We zijn aan het onderzoeken wat mogelijk is, want de wetgeving rond kinderen en televisie is redelijk complex.’’

Lees zondag op deze site een uitgebreid verhaal over het succes van NPO1-hits Heel Holland Bakt en Maestro.

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”