Ilse DeLange.
Volledig scherm
Ilse DeLange. © ANP Kippa

Ilse DeLange op rode stoel van Marco Borsato in finale The Voice Kids

Ilse DeLange vervangt Marco Borsato tijdens de live-finale van The Voice Kids. Dat meldt RTL Boulevard.

De zangeres, die al vaker als coach te zien was in de talentenjacht, vervangt de zanger die vanwege een burn-out een pauze heeft ingelast. Marco kondigde begin dit jaar aan zijn werkzaamheden neer te leggen. Een maand later werd bekend dat zijn huwelijk met Leontine na meer dan twintig jaar was gestrand.

De zanger mist alleen het slot, want alle andere afleveringen zijn al opgenomen. De finale van de talentenshow is op 1 mei en gaat volgens RTL Boulevard, ondanks de coronacrisis, definitief door. Hoe die eruit gaat zien, is nog niet duidelijk.

De presentatie van het negende seizoen van The Voice Kids is in handen van Martijn Krabbé en Jamai Loman, die het stokje overnam van de naar SBS 6 vetrokken Wendy van Dijk.

Kijk hier naar onze meeste bekeken video's:

  1. Ellie Lust hekelt kritiek op ‘positief’ coronalied, nummer toch mikpunt van spot
    video

    Ellie Lust hekelt kritiek op ‘positief’ coronalied, nummer toch mikpunt van spot

    941.000 kijkers zagen gisteravond hoe het coronalied Zon in première ging in de RTL 4-talkshow van Eva Jinek. Het nummer lag vooraf flink onder vuur. De meewerkende BN’ers werden er onder meer van beticht een slaatje te willen slaan uit de coronacrisis. Ellie Lust, die meewerkte aan het lied, beet in de talkshow flink van zich af. ,,Neem nog een augurk’’, zei ze onder meer tegen de criticasters.