De 3JS.
Volledig scherm
De 3JS. © ANP Kippa

Ilse DeLange, Danny Vera en 3JS op Online Festival Radio 2

De line-up van het allereerste Online Festival van NPO Radio 2 is compleet. Onder anderen Ilse DeLange, Danny Vera en de 3JS treden vrijdagavond vanuit huis op tijdens het muzikale evenement, maakte de radiozender vandaag bekend.

Ook namen als Marlijn Weerdenburg, Elske DeWall, Tim Akkerman en Voltage staan op het affiche. Alleen de afsluiter is nog niet bekend. Luisteraars kunnen daarvoor stemmen op onbekend Nederlands talent.

De optredens zijn tussen 18.00 uur en 00.00 uur en zijn volledig te volgen op de YouTube-kanalen van de artiesten zelf. Op NPO Radio 2 wordt tussen de ‘podia’ geschakeld en van elk concert twee nummers uitgezonden. Rob Stenders, Wouter van der Goes en Frank van ‘t Hof presenteren het festival.

  1. Misdaadzender maakt vervolg op hitserie Tiger King: ‘Voerde Carole Baskin haar man echt aan tijgers?’

    Misdaadzen­der maakt vervolg op hitserie Tiger King: ‘Voerde Carole Baskin haar man echt aan tijgers?’

    De Amerikaanse misdaad- en documentairezender Investigation Discovery heeft een vervolg aangekondigd op de razend populaire Netflix-serie Tiger King: Murder, Mayham and Madness. In Tiger King - een verbijsterende freakshow over haat en nijd in de wereld van de private dierentuinen in Amerika - ligt de focus op de excentrieke hoofdpersoon Joe Exotic en zijn rivaal Carole Baskin die haar schatrijke echtgenoot aan tijgers zou hebben gevoerd. De nieuwe reeks draait vooral om de nog altijd raadselachtige verdwijning in 1997 van Baskins man Don Lewis.