Volledig scherm
Sanne en Montell © Instagram

Hollands Next Top Model-finalisten Montell en Sanne zijn een stel

Montell van Leijen (19), winnaar van het RTL5-programma Hollands Next Top Model, heeft een relatie met mede-finalist Sanne de Kramer. Dat maakt hij vandaag bekend. ,,Sanne en ik gaan met elkaar."

Hoelang Van Leijen en De Kramer al een setje zijn, wil Montell nog niet zeggen. ,,Ik ga geen uitspraak doen over hoelang we met elkaar gaan", zegt hij in RTL Boulevard.

Gisteren plaatste het stel intieme foto's op Instagram. Sanne deelde er een waarbij ze de rood met wit-gestreepte trui van Montell aan heeft. Van Leijen postte een afbeelding waarbij hij De Kramer een kus geeft. 

Montell nam het gisteravond op RTL5 in een spannende finale op tegen Ritse de Jong (17), Sanne de Kramer (17) en Latanya Renfrum (17).

Van Leijen sprong een gat in de lucht toen hij zag dat hij de gelukkige winnaar was. Meteen daarna omhelsde hij zijn mede-finalisten. Met zijn kersverse titel wint Montell een felbegeerd contract bij VDM Model Management, een soloshoot voor ELLE en is hij het nieuwe gezicht in de voorjaarscampagne van Hema Beauty. 

  1. Bijna 700.000 kijkers voor ‘pure’ Britt Dekker in Waar is De Mol?

    Bijna 700.000 kijkers voor ‘pure’ Britt Dekker in Waar is De Mol?

    Britt Dekker kan rekenen op veel complimenten na haar verschijning in Waar is De Mol?. De paardenvlogster reisde met Johnny de Mol en haar jeugdvriendin Lia af naar Oekraïne, om daar de spookstad Tsjernobyl te bezoeken. Tijdens hun trip vertelde Dekker openhartig over haar eetstoornis en het plotselinge verlies van haar vader. ,,Je ziet dat het lichaam eigenlijk een soort van omhulsel is. Ik dacht: ik ga hem vast nog eens tegenkomen.”