Mies Bouwman samen met Philippe Pozzo di Borgo, de gehandicapte schrijver van het boek Intouchables tijdens het 50-jarig bestaan van Het Dorp. In Het Dorp, een groene wijk aan de rand van Arnhem, wonen mensen met een handicap zelfstandig midden in de samenleving.
Volledig scherm
Mies Bouwman samen met Philippe Pozzo di Borgo, de gehandicapte schrijver van het boek Intouchables tijdens het 50-jarig bestaan van Het Dorp. In Het Dorp, een groene wijk aan de rand van Arnhem, wonen mensen met een handicap zelfstandig midden in de samenleving. © ANP

Het Dorp: Mies was en is van onschatbare waarde

Zorginstelling Siza, beheerder van woongemeenschap Het Dorp bij Arnhem, reageert geschokt op het overlijden van Mies Bouwman. ,,Met groot verdriet hebben we kennis genomen van het overlijden van Mies Bouwman. Zij gaf haar stem aan zovelen die destijds nauwelijks werden gehoord."

  1. Hoger beroep van Qmusic tegen Q-dance definitief van de baan

    Hoger beroep van Qmusic tegen Q-dance definitief van de baan

    Het hoger beroep van radiozender Qmusic tegen de uitspraak in de zaak van evenementenorganisator Q-dance is van de baan. De partijen laten vandaag weten er na gesprekken samen uit te zijn gekomen. De rechtbank van Amsterdam gaf Q-dance vorige maand gelijk en besloot dat de radiozender moest stoppen met zijn danceprogrammering op zaterdagavond waarna Qmusic aangaf in hoger beroep te willen gaan. ,,We zijn blij te kunnen vermelden dat we er samen uitgekomen zijn”, laten de evenementenorganisator en radiozender nu weten.