Hét bewijs: Justin playbackt tijdens concert

De van oorsprong Canadese superster Justin Bieber (22) zou volgens zijn fans en Belgische media tijdens zijn concert in het Antwerpse sportpaleis aan de lopende band en tamelijk ongegeneerd hebben geplaybackt. En daar is nu ook daadwerkelijk bewijs voor gevonden. Een oplettende toeschouwer, die halvewege het optreden teleurgesteld de show verliet, filmde het 'niet zingen moment' dat zeker 10 seconden duurt.

Op de beelden is te zien dat Bieber, die momenteel in Amsterdam logeert bij zijn vriend dj Martin Garrix, enthousiast staat te dansen in zijn korte broek en t-shirtje. De beroemde zanger maait daarbij driftig met zijn armen, maar vergeet de microfoon voor zijn mond te houden. Ondertussen 'zingt' het tieneridool gewoon door.

Volgens Vlaamse media zaten er de nodige haken aan en ogen aan het grote Bieber-spektakel in de concerthal. De zanger zou geen enkele moeite hebben gedaan om zijn wel heel duidelijke geplayback te verbergen. Hij sloeg, zo werd gesteld, moeiteloos bekertjes water achterover terwijl zijn stem door het sportpaleis galmde. Op sociale media vallen de negatieve reacties overigens mee. De shows die hij gaf bij onze zuiderburen worden meestal beoordeeld met krachttermen als 'amazing' en 'wow'. Bieber staat morgen en zondag in het GelreDome in Arnhem.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement