Volledig scherm
Gwen van Poorten © ANP

Gwen feestend het weekend in, Carolien verrast met kerstpakjes

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Carolien Karthaus-Spoor mag dan wel in Los Angeles zitten met haar gezin, de kerstpakjes mogen niet uit blijven. En dus had ze voor haar kleine en haar man een outfit als verrassing meegenomen.

Glitterpak aan en tijd om het weekend te vieren: Gwen van Poorten is helemaal klaar voor vanavond.

Marlijn Weerdenburg had nooit gedacht dat haar kleine Teun voor nog meer geluk kon zorgen. De actrice wil nooit meer zonder hem.

Actrice en fulltime fashionista Victoria Koblenko trok vandaag weer eens behoorlijk opzienbarende haute couture aan: een trenchcoat van doorzichtig tafelzeil. Volgens Koblenko viel het poseren in de ijskoude wind mee, omdat er hete föhns op haar gericht stonden.

Qmusic-nieuwslezeres en Ochtendshow to go-presentatrice Fien Vermeulen brengt haar volgers op pikante wijze op een dwaalspoortje. Want heeft ze op foute kersttruiendag haar hand in haar broek of gaat het hier toch om optisch bedrog? Volgens Fien, die we even om commentaar vroegen, heeft ze ‘gewoon’ haar hand in haar broekzak. ,,Haha, maar het lijkt er inderdaad op dat ik in het gezelschap van vijf mooie mannen iets anders doe.’’

Presentatrice en actrice Saar Koningsberger meldt met de nodige blijdschap dat haar in maart geboren dochtertje Scottie, zeer waarschijnlijk na een korte ziekenhuisopname, weer thuis is. Wat het meisje precies mankeerde, is onbekend. 

Emma, de dochter van Froukje de Both en haar ex Jeroen te Rehorst, blaast vandaag tien kaarsjes uit .

Sharon Doorson en haar man vinden dat ze er, een half jaar na de geboorte van hun eerste kind, nog best goed uitzien. 

Oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo kijkt wel heel serieus tijdens een pokertoernooi in Praag. 

Samantha de Jong - voorheen bekend als realityster Barbie, ging met haar vader en broer uitwaaien op het strand van Scheveningen. De Jong zat de afgelopen maanden in een Schotse afkickkliniek.