Volledig scherm
Rockband Green Day. © REUTERS

Green Day, Fall Out Boy en Weezer samen op tournee

Rockbands Green Day, Fall Out Boy en Weezer gaan samen op tournee. Zij zullen gezamenlijk optreden in onder andere Stadspark Groningen op 14 juni 2020. 

De tour heet Hella Mega en zal op 13 juni in Parijs starten. De drie bands gaan samen Europa rond en treden in acht steden op. Op 14 juni staan zij dus in Nederland. Dinsdag zullen de bands alle drie een nieuw nummer uitbrengen, speciaal voor de tournee. Green Day komt met Father Of All..., Fall Out Boy met Dear Future Self (Hands Up) en Weezer komt met The End of the Game

Na de acht steden in Europa zullen de drie bands naar Noord-Amerika gaan om hun tour daar te vervolgen. De voorverkoop voor het concert in Groningen begint op 20 september.

Tourdata Hella Mega

13 juni Parijs - La Defense Arena

14 juni Groningen - Stadspark

17 juni Antwerpen - Sportpaleis

21 juni Wenen - Ernst Happel Stadium

24 juni Glasgow - Bellahouston Park

26 juni Londen - London Stadium

27 juni Huddersfield - The John Smith’s Stadium

29 juni Dublin - RDS Arena

 1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
  PREMIUM
  Carine Crutzen

  ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

  Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.
 2. Operazanger Henk Poort scoort met metalversie Sound of Silence
  Beste Zangers

  Operazan­ger Henk Poort scoort met metalver­sie Sound of Silence

  Opera- en musicalzanger Henk Poort heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op de kijkers van tv-programma Beste Zangers. Nightwish-zangeres Floor Jansen was de hoofdgast van de avond en daarom ging de bariton volledig uit zijn comfortzone door een metalversie te zingen van Simon & Garfunkels The Sound of Silence. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland: Poort staat op nummer 1 op iTunes en Nightwish-fans uit alle windstreken schuiven hun enthousiasme niet onder stoelen of banken op YouTube.