Volledig scherm
Donny Roelvink © BRUNO PRESS

Gespierde Donny gekiekt op Ibiza, Gaby kookt met weinig kleding

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Gooisch Meisje Pauline Wing heeft spontaan een lifeguard nodig. Vooral nu ze heeft ontdekt dat de man in het rode T-shirtje vrij aantrekkelijk is.

De meeste mensen koken in een volledige outfit, maar Gaby Blaaser draag slechts wat lingerie en een kort topje.

Nicolette Kluijver heeft altijd al willen weten hoe het voelt om van adel te zijn.

Altijd al gehoopt op adellijk bloed.... 👸 #bofkontjes @dansknl @govisitdenmark #spon

325 Likes, 14 Comments - Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on Instagram: "Altijd al gehoopt op adellijk bloed.... 👸 #bofkontjes @dansknl @govisitdenmark #spon"

Donny Roelvink bevindt zich soms wel twee keer per dag in de sportschool. Dat gespierde lichaam komt er natuurlijk niet vanzelf... ‘KIJK FF DEZE BAKSTENEN OP DIE BUIK HEY', reageert zijn maatje en fitnessmodel Joel Beukers in koeienletters onder het kiekje.

Topmodel Doutzen Kroes ziet haar droom in vervulling gaan: ze beleeft haar eigen Titanic-moment: I'm de queen of the world.

Ronnie Flex dook in een oud fotoboek en vond een foto van zichzelf als baby, twee druppels als zijn dochtertje Nori.

Hoe Marco Borsato het hart van zijn volgers kan laten smelten? Door kiekjes met zijn gezin - vrouw Leontine, dochter Jada (16) en zoons Luca (20) en Senna (17) - in Italië te delen. 

De Borsato's proosten op elkaar, presentatrice Sylvie Meis proost op ‘onvergetelijke momenten’ met haar favoriete champagnemerk. 

Acteur Barry Atsma voelt zich helemaal een surfdude op vakantie in Portugal... met een bodyboard overigens.

Zo te zien zijn de kinderen van presentator Martijn Krabbé net zo dol op zijn verloofde Deborah als hij zelf is.

Patty Brard is helemaal klaar voor een tripje ‘naar het hele verre zuiden’.

Dichter bij de hemel kan sterrenstylist Fred van Leer niet komen.

Het blijft moeilijk voor presentatrice Froukje de Both, als haar dochter Emma bij haar vader is.

Annemarie Keizer, de vrouw van zanger Simon (van Nick) en oud-deelneemster van Dance Dance Dance, wordt door haar litteken elke dag herinnerd aan hoe dankbaar ze voor haar leven is.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.