Geraldine Kemper.
Volledig scherm
Geraldine Kemper. © ANP

Geraldine poseert zonder topje en Gaby eet op speciale wijze een roze koek

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Als je naar een gala gaat, mag je uitpakken! Dat moet actrice Anna Drijver hebben gedacht, die voor de gelegenheid in het goud gehuld ging met enorme mantel.

De week is doormidden en daarom denkt presentatrice Geraldine Kemper dat de kleren uit kunnen. Met het huidige weer kan dat best frisjes zijn.

Zo trots als zijn karakter Paus zit acteur Achmed Akkabi in een witte stoel. Met zijn hitserie Mocro Maffia  heeft hij twee nominaties voor Gouden Kalveren in de wacht gesleept.

Annemarie Keizer, de vrouw van Simon (van Nick), dacht even rustig te gaan winkelen. Dochtertje Kiki wilde echter wat aandacht.

Ook presentatrice Miljuschka Witzenhausen viert dat de week doormidden is. Zij doet dat met een bescheiden lach.

Voormalig actrice, maar tegenwoordig fulltime influencer Gaby Blaaser heeft een nieuwe manier ontwikkeld om een roze koek te eten. Het is nog even de vraag of dit een heel populaire bezigheid wordt.

  1. Bas Smit laat dochter (8) zijn haar knippen tijdens livestream: ‘Klamme handjes’

    Bas Smit laat dochter (8) zijn haar knippen tijdens livestream: ‘Klamme handjes’

    Bas Smit heeft vandaag misschien wel voor de grootste uitdaging ooit in zijn leven gestaan: hij liet zijn 8-jarige dochter Lola zijn lokken knippen. Dat ging niet zonder slag of stoot, Smit werd in zijn nek én oor geknipt, tot aan bloedens toe. Ruim 24.000 mensen (een record voor Smit) schakelden in voor het tafereel dat live te volgen was op het Instagram-acount van Smit. ,,Ik zit helemaal met klamme handen hier’’, riep zijn vrouw Nicolette van Dam het meermaals uit in de livestream.