Yvonne Coldeweijer (l) en Rachel Hazes (r).
Volledig scherm
Yvonne Coldeweijer (l) en Rachel Hazes (r). © Brunopress/ANP/AD

‘Gecremeerde kroket’-gate gaat door: Yvonne Coldeweijer in hoger beroep in Rachel Hazes-zaak

Yvonne Coldeweijer gaat in hoger beroep tegen de uitspraak in de zaak die Rachel Hazes tegen haar heeft aangespannen. Dit maakt ze bekend in een video op haar YouTube-account, waarbij ze opmerkt dat het puur om het gebruik van de woorden ‘gecremeerde kroket’ gaat.

 1. Rachel Hazes spreekt van gerechtigheid, Yvonne Coldeweijer gaat 'gewoon door met Hazes-juice’
  Play
  hazes wint kort geding

  Rachel Hazes spreekt van gerechtig­heid, Yvonne Coldeweij­er gaat 'gewoon door met Ha­zes-jui­ce’

  ‘Juicekoningin’ Yvonne Coldeweijer blijft in de toekomst ‘gewoon’ roddels verspreiden over de familie Hazes, ook al loopt ze daarmee het risico op het betalen van een schadevergoeding. Dat laat de oprichter van het populaire ‘juicekanaal’ Life of Yvonne weten in een reactie op de verloren rechtszaak tegen Rachel Hazes, die van ‘gerechtigheid’ spreekt. ,,Ik hoop dat ik een voorbeeld ben voor andere mensen die zoiets ook wordt aangedaan”, laat Hazes op Instagram weten.
 2. Peter Gillis moet dwangsom van een miljoen betalen
  met video

  Peter Gillis moet dwangsom van een miljoen betalen

  Realityster Peter Gillis moet als eigenaar van de Oostappengroep een dwangsom betalen van één miljoen euro. Die werd hem woensdag door de gemeente Peel en Maas (Limburg) definitief opgelegd voor de illegale huisvesting van arbeidsmigranten op vakantiepark De Berckt in het Limburgse dorp Baarlo. De gemeente wees een bezwaar van Gillis tegen de dwangsom af. Gillis laat woensdag weten zich niet in de beslissing van de gemeente te kunnen vinden. Hij gaat de kwestie aan de rechter voorleggen.