Volledig scherm
Samantha Steenwijk. © ANP Kippa

Geblesseerde Samantha mist mogelijk finale Dancing with the Stars: ‘Het doet hartstikke zeer’

Samantha Steenwijk doet morgenavond mogelijk niet mee aan de finale van Dancing with the Stars. De zangeres is tijdens de repetities gevallen en daardoor is haar grote teen uit de kom geraakt, zo vertelde ze geëmotioneerd in RTL Boulevard.

De 33-jarige zangeres ging een potje voetballen, ging onderuit en kwam raar terecht. ,,Het doet nog steeds hartstikke zeer.” Niet alleen de pijn is de reden dat Samantha de finale van de RTL 4-dansshow misschien mist. ,,Mijn voet zit in het gips. Geen idee wat voor schoenen ik moet aandoen.”

Zelf hoopt Samantha dat ze door de pijn heen kan bijten en er zaterdagavond gewoon kan staan. ,,Ik heb de gaafste dans voor de finale bewaard.”

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’