Volledig scherm
Kit Harrington in Game Of Thrones. © HBO

Game of Thrones-ster Kit Harington verlaat afkickkliniek

Kit Harington (32) lijkt een stuk beter in zijn vel te zitten. De Game of Thrones-acteur zou de kliniek in Los Angeles, waar hij verbleef vanwege persoonlijke problemen, alweer hebben verlaten en is momenteel thuis in Londen. Dat is te zien op beelden die verschillende Amerikaanse media delen.

Een bekende van Kit vertelde aan E! News dat de acteur vorige week zijn koffers heeft gepakt om huiswaarts te keren. ,,Hij voelt zich beter en gaat weer verder met zijn leven. Het was een positieve ervaring voor hem om weg te gaan en zichzelf op te laden zonder dagelijkse stressfactoren en invloeden van buitenaf. Hij heeft helderheid gekregen én hoop,” aldus de ingewijde.

De Brit liet zich eind vorige maand opnemen in de kliniek. Waar de acteur voor opgenomen is, blijft onduidelijk. Gespeculeerd werd dat hij erg zou hebben geworsteld met het afscheid van Game of Thrones en daarbij kampte met een alcoholprobleem. Zijn manager bevestigde dat Kit ‘een pauze in zijn schema besloot op te nemen en die zou gebruiken om enige tijd in de kliniek te verblijven’.

In de kliniek kreeg Kit psychologische coaching en gedragstherapie. Daarnaast deed hij veel aan meditatie. Zijn vrouw Rose Leslie, die eveneens in Game of Thrones speelde maar de serie al eerder moest verlaten, stond volledig achter haar man.