Frontberichten.
Volledig scherm
Frontberichten. © NPO

Frontberichten keert terug op tv met Jeroen Pauw als presentator

Het programma Frontberichten keert eenmalig terug op televisie. Jeroen Pauw presenteert de special die donderdagavond te zien is op NPO 1, maakte BNNVARA vandaag bekend.

 1. Bijval voor Humberto na beschuldiging over sturen ongepaste appjes, presentator ontkent stellig: ‘Pure smaad!’
  UPDATE/VIDEO

  Bijval voor Humberto na beschuldi­ging over sturen ongepaste appjes, presenta­tor ontkent stellig: ‘Pure smaad!’

  Na de ontwikkelingen rond The voice of Holland dropte Albert Verlinde gisteravond een nieuw bommetje. In het SBS 6-programma Shownieuws beschuldigde de showbizzkenner zijn (voormalig) collega Humberto Tan van onbetamelijk gedrag. Hij roept RTL tevens op een breder onderzoek te doen. Tan ontkent stellig en spreekt van ‘pure smaad’. Veel BN’ers steunen Tan.
 2. Maker Frontberichten is Journalist van het Jaar 2020

  Maker Frontbe­rich­ten is Journalist van het Jaar 2020

  Documentairemaker Geertjan Lassche is uitgeroepen tot Journalist van het Jaar 2020, vanwege zijn programma Frontberichten. Dat is een verzameling amateurfilmpjes van Nederlanders die de coronacrisis bestrijden. Artsen, verpleegkundigen, schoonmakers en leraren filmden hun dagelijkse werkzaamheden en Lassche monteerde de videodagboeken tot een dagelijks verslag van een kwartier, dat laat op de avond op NPO1 werd uitgezonden door BNNVARA. Er waren 53 afleveringen te zien. Ook maakte hij een compilatie, Frontberichten - De Special.