De Amerikaanse rockband Foo Fighters met leadzanger Dave Grohl treedt op tijdens de tweede dag van het muziekfestival Pinkpop.
Volledig scherm
De Amerikaanse rockband Foo Fighters met leadzanger Dave Grohl treedt op tijdens de tweede dag van het muziekfestival Pinkpop. © ANP

Foo Fighters nemen op Pinkpop revanche voor late afzegging 2015

Drie jaar nadat de band op het laatste moment zijn optreden als headliner op Pinkpop afzegde, nam Foo Fighters zaterdagavond revanche. De band van frontman Dave Grohl sloot Pinkpops tweede dag af met een wervelende rockshow.

 1. Legendarisch popprogramma Countdown komt opnieuw tot leven: ‘Dj’s werden zelf sterren’
  PREMIUM
  met video

  Legenda­risch popprogram­ma Countdown komt opnieuw tot leven: ‘Dj’s werden zelf sterren’

  Van Mick Jagger en Paul McCartney tot Whitney Houston, Madonna en David Bowie; ze traden allemaal op bij Veronica’s Countdown. Presentator Jan Douwe Kroeske kocht de archieven van het poppogramma en digitaliseerde vijfduizend uur aan beeldmateriaal. Het topje van de ijsberg zit in een tweedelige documentaire die deze maand te zien is bij NPO2 Extra. Wat maakte Countdown zo onweerstaanbaar?
 2. Johnny Depp gebruikt interview met Twan Huys als bewijs in rechtszaak
  Met video

  Johnny Depp gebruikt interview met Twan Huys als bewijs in rechtszaak

  Het interview dat Twan Huys in 2018 had met Amber Heard voor het programma RTL Late Night is gebruikt in de rechtszaak die Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw Heard heeft aangespannen. In het gesprek zegt Heard de 7 miljoen dollar, die ze aan haar scheiding met Depp overhield, evenredig te hebben gedoneerd aan twee goede doelen. Een van die non-profitorganisaties zegt echter nooit het volledige bedrag van 3,5 miljoen dollar te hebben ontvangen, iets wat Heard tot nu toe ontkende.