De Backstreet Boys.
Volledig scherm
De Backstreet Boys. © EPA

Fans boos om gestaakt concert Backstreet Boys

De Backstreet Boys hebben een concert in Pennsylvania zondagavond vlak na het openingsnummer moeten afblazen. Wegens een aankomende storm vond de organisatie het niet veilig genoeg om het optreden verder te laten gaan.

Het concert werd in eerste instantie uitgesteld vanwege onweersbuien. Bezoekers werd verzocht terug te keren naar de parkeerplaats tot die overgetrokken waren. Verschillende aanwezigen lieten op Twitter weten dat de meeste mensen nog buiten stonden toen de band weer begon te spelen. Halverwege het tweede nummer hielden zij er echter opeens mee op en moest iedereen het terrein weer verlaten.

De band meldde via sociale media dat het stadion geëvacueerd moest worden en de show werd uitgesteld. Veel fans reageerden boos. Sommigen waren kwaad omdat er de hele dag al voorspellingen waren voor slecht weer en ze zich de rit naar het stadion hadden kunnen besparen. Op Instagram en Twitter klagen fans dat ze urenlang hebben gereden, vrij hebben genomen van hun werk en een hotelkamer hebben gehuurd, en teleurgesteld zijn dat er uiteindelijk nauwelijks een concert werd gegeven. Ook waren ze in de war: wordt het concert morgenavond goedgemaakt of moeten ze met z'n allen terug naar huis? Anderen vonden juist dat het wel meeviel met de storm en de band best even had kunnen wachten of het slechte weer niet opnieuw zou overwaaien. 

Hershey Park, het stadion, reageerde kort dat het concert morgenavond niet zal worden gegeven. Wanneer dan wel, is niet bekend. De band heeft nog niet gereageerd.