Volledig scherm
© ANP Kippa

Fajah showt grote liefdes en Roxeanne is dankbaar

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Voor de single Killerbody-motivator Fajah Lourens zijn haar kinderen Irem (18) en Shai (12) haar wereld.

Amazone Britt Dekker heeft een eerste dressuurwedstrijd achter de rug met haar Spaanse hengst George, die ze cadeau kreeg van haar nieuwe Talpa-baas John de Mol. De blondine zegt trots te zijn op haar George, die naar verluidt ruim 4 ton kostte.

Na het droppen van haar nieuwe single Bonnie & Clyde is Roxeanne Hazes extra dankbaar voor haar muzikale team, dat als familie voor de zangeres voelt.

Nu Sylvie Meis voorlopig niet meer op de Duitse tv te zien is, is ze met een fotograaf aan een mysterieus project begonnen.

Volledig scherm
© Instagram/Meis Enterprise

Famke Louise is in Frankrijk op een grijs stoepje gaan zitten. Het land kent fotogeniekere locaties.

Miljuschka Witzenhausen heeft grote moeite zich aan haar nieuwe belofte - het verliezen van een aantal kilo - te houden en propt het ene koekje na de andere naar binnen.

Een legertje vogels heeft de spierwitte bolide van Kaj Gorgels geselecteerd als perfecte plek om hun behoefte te doen. Kaj kan zijn ogen niet geloven.

De kleine Yono, het zoontje van Xelly Cabau van Kasbergen, heeft niet zomaar een bijzondere naam gekregen. Hij is vernoemd naar zijn tante Yolanthe en zijn tante Noor.

Nu Game of Thrones tot een einde is gekomen, heeft Carice van Houten eindelijk haar handen vrij voor haar andere liefde, muziek maken met goede vriend JB Meijers aan de keukentafel.

Finally we found time to muck around again playing some covers at the kitchen table. I actually dared playing a few chords myself here next to musical genius and friend @jbmeijers @eastmanguitars

9,817 Likes, 150 Comments - Carice van Houten (@leavecaricealone) on Instagram: "Finally we found time to muck around again playing some covers at the kitchen table. I actually..."

De ultieme toerist herken je aan sokken in sandalen, maar als Sunnery James het doet is het hipperdehip. Al denken veel van de volgers van de man van Doutzen Kroes daar anders over.

Voor altijd en altijd, na 21 jaar zijn Leontine en Marco Borsato nog steeds onafscheidelijk en dat tonen ze aan de buitenwereld met een greep uit de oude doos.

21 jaar getrouwd met deze prachtige vrouw de liefde van mijn leven per sempre e sempre! Ik hou nog steeds zo veel van deze vrouw! ❤️#venetie #venezia #liefdewintaltijd #22mei

16k Likes, 908 Comments - Marco Borsato (@borsato) on Instagram: "21 jaar getrouwd met deze prachtige vrouw de liefde van mijn leven per sempre e sempre! Ik hou nog..."

Tim Hofman en zijn vriendin Lize Korpershoek zijn samen op vakantie en hebben, in hun eigen woorden, een ‘kutdag’. Maar dat levert wél leuke plaatjes op.

Ze is een ‘Fries plattelandsvrouwtje’ en daardoor soms een beetje naïef, merkt foodie Rens Kroes. Daar moet verandering in komen, maar hoe? Dat weet ze nog niet.

Bridget Maasland coacht haar zoon Mees door zijn sportdag heen.

Adam Curry is voor de derde keer in het huwelijksbootje gestapt, en zijn kersverse vrouw Tina is dankbaar voor alle liefde.

Christina Curry, de dochter die Adam samen met Patricia Paay kreeg, was uiteraard ook bij de plechtigheid in de Amerikaanse staat Texas.