Volledig scherm
George Michael. © ANP

Ex George Michael gearresteerd na beklimmen dak overleden zanger

De ex van George Michael is gearresteerd omdat hij het huis van de overleden zanger 'aanzienlijke schade' zou hebben toegebracht. Fadi Fawaz werd in handboeien afgevoerd nadat buren hem op het dak hadden gezien van het miljoenenpand in Regent's Park.

De 46-jarige voormalig kapper woonde in het huis van George Michael, die in december 2016 op 53-jarige leeftijd overleed. Ze hadden sinds 2015 een relatie.

Getuigen hoorde Fawaz schreeuwen, voordat hij in een politiebus stapte: ,,Ik ga daar niet heen, ik blijf hier, ik wil hier blijven". Nu zit hij vast op een politiebureau in Noord-Londen.

De ex-vriend van George Michael zou woedend zijn over het feit dat de zanger hem geen cent heeft nagelaten uit zijn miljoenenerfenis. Volgens bronnen wil hij het testament aanvechten om zo toch aanspraak te maken op een deel van het fortuin.

  1. Kijkcijferboost Beau dankzij senioren, kijkers gunnen hem meer

    Kijkcijfer­boost Beau dankzij senioren, kijkers gunnen hem meer

    De onthulling van de winnaar van The Voice Senior heeft de latenightshow van Beau van Erven Dorens een flinke kijkcijferboost gegeven. Het RTL4-programma dat Beau vanaf januari om en om met Jinek gaat presenteren, trok gisteren 853.000 kijkers, goed voor een plekje bij de tien best bekeken tv-programma’s. Kijkers tonen op sociale media sympathie voor Beau en hopen dat de kijkcijfers nog verder gaan groeien. ,,Hij heeft recht op beter.”