Volledig scherm
© RTL

Estelle Cruijff boekt succes na succes in fotografieprogramma

Voormalig voetbalvrouw Estelle Cruijff (39) staat te kijken van het succes dat ze als amateurfotografe in het RTL4-programma Het Perfecte Plaatje boekt. Ruim een miljoen kijkers zagen gisteren hoe ze van verbazing haar handen voor haar mond sloeg nadat ze opnieuw de winst pakte.

Estelle wist haar concurrenten Roel van Velzen, Tygo Gernandt, Vivian Reijs, Isa Hoes, Gordon en Giel de Winter achter zich te houden met een foto van een zwarte poedel die ze liet poseren in een roze autootje. ,,Hey, hij heeft iets weg van mijn ex-man'', grapte ze over het beestje, verwijzend naar voormalig topvoetballer Ruud Gullit. Haar foto werd door de vakjury, die onder andere uit topfotograaf William Rutten bestaat, beoordeeld met een 8,5 en met luid gejuich ontvangen.

La Cruijff, die afwisselend in Nederland en Spanje woont, won tot nu toe drie van de zes foto-opdrachten. In de voorgaande afleveringen pakte ze de vakjury in met kiekjes van een stel naakte vrouwen en een wakeboarder in actie. Ook Gordon doet het goed; hij haalde gisteren de tweede plaats met een foto van twee dalmatiërs. ,,Estelle gewoon wéér eerste! Ik vind het zo grappig hoe wij met z'n tweeën door deze wedstrijd heen gaan'', reageerde Goor.

Mocht Estelle de wedstrijd winnen, dan is zij de opvolgster van RTL Late Night-presentator Humberto Tan. Hij is sinds zijn winst vorig jaar een fervent fotograaf.

Volledig scherm
© RTL