Volledig scherm
Madonna © EPA

EBU bevestigt gastoptreden Madonna

VideoDe European Broadcasting Union (EBU) heeft na maandenlang speculeren officieel bevestigd dat Madonna een gastoptreden geeft in de finale van het Eurovisiesongfestival. Dat werd vandaag bekendgemaakt in het perscentrum, een uur voor aanvang van de tweede halve finale.

Dat Madonna zou komen was al geen verrassing meer. Gisteren was de Queen of Pop al begonnen aan haar repetities. Daarvan deelde Madonna ook al een korte clip op Instagram. ‘Madame X bereidt iets speciaals voor voor haar fans...’, zo stond er onder de beelden. Ook tijdens de doorloop van de tweede halve finale kondigden de presentatoren haar komst al aan.

De EBU wachtte echter nog altijd met het verspreiden van een officiële bevestiging. Songfestivalbaas Jon Ola Sand zei maandag tijdens een persconferentie dat er nog geen contract voor Madonna's optreden was getekend en dat het hierdoor onzeker is of ze van de partij is.

  1. Danicio ontmaskert Rodanya na Temptation Island: ‘Alle remmen gingen los’
    Temptation Island

    Danicio ontmaskert Rodanya na Temptation Island: ‘Alle remmen gingen los’

    De geluiden lieten tijdens de dreamdate van Danicio en Rodanya weinig aan de verbeelding over, maar vanavond kwam Rodanya er écht niet meer onderuit. Zij en haar vriend Morgan kregen in de laatste aflevering van Temptation Island namelijk beelden voorgeschoteld waarin verleider Danicio uit de doeken doet dat hij het bed met Rodanya heeft gedeeld. Ook ná het Temptation-avontuur. ,,Alle remmen gingen los.”