Duncan zet laatste puntjes op de i voor halve finale

De laatste repetitie van Duncan Laurence voor de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival is vanmiddag vlekkeloos verlopen. Net als gisteren tijdens de vakjuryshow bleef de zanger moeiteloos overeind en bracht de zanger zijn Arcade vol overtuiging.

Bij de laatste complete doorloop voor de show was er nog iets aan de act gesleuteld. Aan het einde van het liedje was er een ander shot te zien gericht op het publiek en kwamen er toch lasers aan te pas.

Tijdens het optreden van gisteren gaven de vakjury's van de landen die vandaag meedoen al hun punten. Daarmee is zijn lot al voor de helft bepaald. De stemmen van de televoters komen daar vanavond nog bij.

Het doorlopen van de show gebeurt als repetitie voor de artiesten, maar ook om de productie van het enorme evenement de gelegenheid te geven alles soepel op elkaar af te stemmen en goed in beeld te krijgen.

Volledig scherm
Duncan Laurence © ANP
  1. Danicio ontmaskert Rodanya na Temptation Island: ‘Alle remmen gingen los’
    Temptation Island

    Danicio ontmaskert Rodanya na Temptation Island: ‘Alle remmen gingen los’

    De geluiden lieten tijdens de dreamdate van Danicio en Rodanya weinig aan de verbeelding over, maar vanavond kwam Rodanya er écht niet meer onderuit. Zij en haar vriend Morgan kregen in de laatste aflevering van Temptation Island namelijk beelden voorgeschoteld waarin verleider Danicio uit de doeken doet dat hij het bed met Rodanya heeft gedeeld. Ook ná het Temptation-avontuur. ,,Alle remmen gingen los.”