Volledig scherm
© ANP

Duncan Laurence viert mijlpaal met jeugdfoto

Duncan Laurence is in de zevende hemel. Zijn songfestivalhit Arcade is inmiddels ruim vijftig miljoen keer beluisterd via Spotify. De songfestivalwinnaar viert dat succes met een foto uit de oude doos.

,,Als deze kleine Duncan had geweten dat zijn eerste single ooit de oren van meer dan 50.000.000 mensen op Spotify zou bereiken, zou zijn lach vijftig keer groter zijn geweest’’, schreef de zanger bij een foto van een kleine krullenbol. ,,Of niet, want hij zou niet hebben geweten wat Spotify is.’’

Duncan wekt veel vertederende reacties op met zijn jeugdfoto. Eerder op de dag vierde hij zijn streamingmijlpaal al op Twitter. Daar liet hij weten ‘‘in de wolken’’ te zijn.

  1. Maleisië in de ban van plotselinge echtscheiding oud-koning en Russische ex-miss

    Maleisië in de ban van plotselin­ge echtschei­ding oud-ko­ning en Russische ex-miss

    De Maleisische sultan en prins Sultan Muhammad V (50), die zich in januari na een regeringsperiode van twee jaar terugtrok als koning van Maleisië omdat seksfoto's waren opgedoken van zijn Russische echtgenote Oksana Voevodina (27), heeft tot grote ontsteltenis van zijn voormalige onderdanen toch maar besloten te gaan scheiden van zijn vrouw. De ontstane situatie wordt in Maleisië getypeerd als ‘koningsdrama’.