Dries Roelvink even uit de bijstand voor show in Paradiso

VIDEOVolkszanger Dries Roelvink (59) staat vanavond in Paradiso. Tot zijn eigen verbazing, want optreden in de Amsterdamse poptempel was niet vanzelfsprekend. 'Paradiso is rock, geen Roelvink’ kreeg hij bits te horen toen hij begin dit jaar naar de mogelijkheden vroeg. 

Eigenlijk moest volkszanger en mediapersoonlijkheid Dries Roelvink afgelopen nacht in zijn 'bijstandshuis’ in Amsterdam-Noord slapen. De opnames voor het SBS-programma De Roelvinkjes, Effe geen cent te makken, waar hij samen met zonen Dave en Donny en zijn vrouw Honoria een maand lang op bijstandsniveau leeft, zijn namelijk nog niet voorbij. Maar producent Talpa streek over het hart, en liet Dries vannacht op hoge uitzondering terugkeren naar zijn bovenwoning in de chique PC Hooftstraat. Om even goed te slapen. 

  1. Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video
    video

    Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video

    Dat het Britse supermodel Naomi Campbell (49) een prestigieuze prijs voor haar liefdadigheidswerk krijg uitgereikt, valt niet bij iedereen in goede aarde. De Britse krant Mail on Sunday vraagt zich bijvoorbeeld af hoe het kan dat iemand die graag in het gezelschap van ‘twijfelachtige figuren’ - zoals Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein en Kevin Spacey - gezien wordt, een humanitaire award krijgt. Campbell bijt nu in een opvallende video van zich af.