Volledig scherm
© ANP Kippa

Doutzen op catwalk in waterige outfit en Glennis deelt bedscène

Showbytes/updateKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

André Hazes en zijn vriendin Monique hebben het vliegtuig gepakt voor een paar dagen Ibiza.

Qmusic-presentatrice Fien Vermeulen poseert breed grijnzend op een brug met Domien Verschuuren die 3FM inruilde voor een job bij Fiens werkgever. ,,Mijn nieuwe radiovriendje vanaf 1 oktober'', aldus Fien. 

Actrice Birgit Schuurman stelt vol trots een nieuw gezinslid voor: een jong katje.

Glennis Grace heeft in een filmpje vanuit haar hotelbed kort teruggeblikt op de halve finale van America's Got Talent. ,,Als ik niet door ga, kan ik met opgeheven hoofd LA verlaten'', vertelt ze RTL Boulevard met haar liefje Lévy Simon naast zich.

Doutzen Kroes heeft haar allereerste catwalkshow voor Calvin Klein erop zitten en kan, ook niet met een bak ervaring, niet uitleggen hoe enthousiast ze is over het moment dat ze een waterige outfit aan kreeg.

Alain Clark mocht het eigenlijk nog niet bekendmaken maar kan niet wachten met het nieuws dat hij in januari live in Carré staat.

Georgina Verbaan (tegenwoordig met kort haar) draagt haar kersttrui niet alleen meer op zondagmiddagen in huis maar doet er nu ook boodschappen in. 

Fred van Leer heeft zich bijna onherkenbaar gemaakt met zijn nieuwe rol als evil stiefzuster in het kerstspektakel The Christmas Show. Sterk staaltje typecasting aldus Fred.

Claudia de Breij is de studio ingedoken om daar naar eigen zeggen een versie van het Wilhelmus op te nemen 'die echt gaat waar het over gaat'.

Dionne Stax is blij dat ze haar journaalpakje en hoge hakken niet aan hoeft en heeft op een Canadees eilandje een gezellige schommel gevonden.

Sylvie Meis doet niet aan de herfst en doet haar zelf ontworpen bikini niet meer uit.

Ondanks zijn chronische slaapgebrek - kids Bobby-Jo en Mozes zijn maar liefst acht keer per nacht wakker - is Arie Boomsma elke dag in een van zijn sportscholen te vinden.

Ietwat nerveus presenteert Jochem Myjer zijn eerste 'niet glamourachtige' fotoboek waarvoor de Leidse cabaretier vier jaar lang werd gevolgd. 

Fred van Leer had vanuit zijn bed in Rotterdam een late night-call met America's Got Talent-topper Glennis Grace in Hollywood en constateerde dat haar decolleté 'netjes in het netje' zit.

  1. Hoog kijkcijfer Beau dankzij Eva en senioren, kijkers gunnen hem meer

    Hoog kijkcijfer Beau dankzij Eva en senioren, kijkers gunnen hem meer

    Het nieuws over de overstap van Eva Jinek van de publieke omroep naar RTL 4 heeft de commerciële zender meteen voordeel opgeleverd. De latenightshow die Beau van Erven Dorens vanaf januari om en om met Jinek gaat presenteren, trok gisteren 853.000 kijkers, goed voor een plekje bij de tien best bekeken tv-programma’s. Kijkers tonen op sociale media sympathie voor Beau en hopen dat de kijkcijfers nog verder gaan groeien. ,,Hij heeft recht op beter.”