Volledig scherm
© ANP Kippa

Doutzen op catwalk in waterige outfit en Glennis deelt bedscène

Showbytes/updateKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

André Hazes en zijn vriendin Monique hebben het vliegtuig gepakt voor een paar dagen Ibiza.

Een foto die is geplaatst door null (@andrehazes) op

Qmusic-presentatrice Fien Vermeulen poseert breed grijnzend op een brug met Domien Verschuuren die 3FM inruilde voor een job bij Fiens werkgever. ,,Mijn nieuwe radiovriendje vanaf 1 oktober'', aldus Fien. 

Een foto die is geplaatst door null (@fienvermeulen91) op

Actrice Birgit Schuurman stelt vol trots een nieuw gezinslid voor: een jong katje.

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Glennis Grace heeft in een filmpje vanuit haar hotelbed kort teruggeblikt op de halve finale van America's Got Talent. ,,Als ik niet door ga, kan ik met opgeheven hoofd LA verlaten'', vertelt ze RTL Boulevard met haar liefje Lévy Simon naast zich.

@glennisgrace is moe maar voldaan na de halve finale van @agt! Nu is het afwachten of ze doorgaat... #rtlboulevard

Een foto die is geplaatst door null (@rtlboulevard) op

Doutzen Kroes heeft haar allereerste catwalkshow voor Calvin Klein erop zitten en kan, ook niet met een bak ervaring, niet uitleggen hoe enthousiast ze is over het moment dat ze een waterige outfit aan kreeg.

Alain Clark mocht het eigenlijk nog niet bekendmaken maar kan niet wachten met het nieuws dat hij in januari live in Carré staat.

Georgina Verbaan (tegenwoordig met kort haar) draagt haar kersttrui niet alleen meer op zondagmiddagen in huis maar doet er nu ook boodschappen in. 

#hohoho

Een foto die is geplaatst door null (@gverbaan) op

Fred van Leer heeft zich bijna onherkenbaar gemaakt met zijn nieuwe rol als evil stiefzuster in het kerstspektakel The Christmas Show. Sterk staaltje typecasting aldus Fred.

Claudia de Breij is de studio ingedoken om daar naar eigen zeggen een versie van het Wilhelmus op te nemen 'die echt gaat waar het over gaat'.

WILHELMUS #NU #ALBUM #3oktoberrelease #mixen @sgeboers

Een foto die is geplaatst door null (@claudiadebreij) op

Dionne Stax is blij dat ze haar journaalpakje en hoge hakken niet aan hoeft en heeft op een Canadees eilandje een gezellige schommel gevonden.

Fall is in the air @saltspringisland #canadatrip🇨🇦

Een foto die is geplaatst door null (@dionne_stax) op

Sylvie Meis doet niet aan de herfst en doet haar zelf ontworpen bikini niet meer uit.

Ondanks zijn chronische slaapgebrek - kids Bobby-Jo en Mozes zijn maar liefst acht keer per nacht wakker - is Arie Boomsma elke dag in een van zijn sportscholen te vinden.

Ietwat nerveus presenteert Jochem Myjer zijn eerste 'niet glamourachtige' fotoboek waarvoor de Leidse cabaretier vier jaar lang werd gevolgd. 

Nu bijna vijf jaar geleden vroeg fotografe Anne Reitsma mij of ze een keer bij de show mocht fotograferen. Dat vond ik geen probleem. Ik kende haar al een tijdje omdat ze daarvoor bij een impresariaat werkte in Leiden. Ze kwam steeds vaker langs. En ze begon onzichtbaar voor mij te worden. Zeer regelmatig heb ik hier op Instagram foto’s van haar gepost. Dus je zult er zeker een paar herkennen. Ze heeft vier jaar lang mijn hele leven vastgelegd. Zowel privé, als op tour. Het begon met foto’s van de show zelf en uiteindelijk meer achter de schermen. Na vier jaar had Anne een immense verzameling aan foto’s en ze vroeg me of ze er een boek van mocht maken. Ik vond dat in het begin erg lastig. Het is best vreemd en raar dat er een fotoboek komt van iemand van pas 41 jaar. Ik was bang dat ik er op aan gekeken zou worden en dat mensen dat heel ijdel zouden vinden. Daarnaast waren de meeste foto toch wel erg privé en kwetsbaar. Maar Anne zei terecht dat het haar project was en haar boek. Dus niet mijn beslissing. Aangezien het juist niet een glamourachtig boek is maar juist echt zoals het is, heb ik ermee ingestemd. Ik heb mij totaal niet met het boek bemoeit en heb het maandag ook voor het eerst gezien. Heftig om te zien, maar ook ontroerd door de vele mooie herinneringen en momenten op tour en in mijn leven. Vanaf vandaag ligt het in de winkel en het geeft precies weer wat er achter de schermen gebeurt als jullie op weg zijn naar het theater, als jullie in de zaal zitten of als jullie de zaal verlaten. Ik wil Anne feliciteren met haar prachtige eerste fotoboek. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie reactie op het boek! ‘JocheM’ zoals het boek heet is te koop in de boekhandel of oa via de link in mijn bio!

Een foto die is geplaatst door null (@jochemmyjer) op

Fred van Leer had vanuit zijn bed in Rotterdam een late night-call met America's Got Talent-topper Glennis Grace in Hollywood en constateerde dat haar decolleté 'netjes in het netje' zit.