Rob Geus, John de Bever en Eva van de Wijdeven.
Volledig scherm
Rob Geus, John de Bever en Eva van de Wijdeven. © RTL 4

Door afscheid echte Robinson kunnen we uitkijken naar twee kibbelende klunzen

expeditie jansenWie wint welke proef, lijdt het meeste honger of smeedt de gemeenste plannetjes om anderen weg te stemmen? Verslaggever Dennis Jansen kijkt in de rubriek Expeditie Jansen wekelijks terug op Expeditie Robinson.

0 reacties

 1. Sterrin Smalbrugge over zware jeugd: ‘Het was een sekte, ik weiger het een kerk te noemen’
  Play
  video

  Sterrin Smalbrugge over zware jeugd: ‘Het was een sekte, ik weiger het een kerk te noemen’

  Tv-ecoloog Sterrin Smalbrugge (28), die op dit moment te zien is in Expeditie Robinson, heeft gisteravond in het NPO Radio 1-programma Onze man in Deventer openhartig gesproken over haar moeizame jeugd in combinatie met het geloof. Ze groeide op in het Overrijselse Rijssen, wat ze zelf de hoofdstad van de biblebelt noemt. ,,We zijn ook financieel wel uitgebuit door die sekte.”
 2. Marion Bloem schrikt van snelle brief met verzoek om lintje van overleden man terug te sturen

  Marion Bloem schrikt van snelle brief met verzoek om lintje van overleden man terug te sturen

  Zeven weken nadat schrijfster Marion Bloem afscheid moest nemen van haar man en schrijver Ivan Wolffers, viel er gisteren een brief op de mat: of ze zijn koninklijke onderscheiding terug wilde sturen. Het verzoek leidt tot verontwaardiging bij Bloem, ondanks dat ze wist dat het lintje ooit teruggegeven moest worden. ‘Heb veel zin om de mijne ook meteen op te sturen, er is zoveel om me voor te schamen.’