Volledig scherm
Radio-dj Frank van der Lende © ANP Kippa

Dit zijn de eerste vier kandidaten van Expeditie Robinson

De eerste vier van in totaal twintig kandidaten van Expeditie Robinson zijn bekend. Radio-dj Frank van der Lende, verslaggever Jaap van Deurzen, ex-Dolly Dot Anita Heilker en YouTuber Dionne Slagter, ook bekend als OnneDi, doen mee aan het twintigste seizoen van de serie, zo werd vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard.

,,Ik had het wel een beetje onderschat”, liet Van der Lende weten in het programma. ,,Je moet echt voor je eigen eten zorgen, anders heb je niks.” Heilker had zich goed voorbereid op haar deelname aan het programma: ze leerde afzien op een survivalcursus.

Expeditie Robinson is komend seizoen niet langer te zien op RTL 5, maar op RTL 4. Het jubileumseizoen gaat zondag 1 september van start en is zestien weken lang om 20.00 uur te zien. De ‘nabeschouwing’ van Expeditie Robinson blijft wel op RTL 5. Na iedere aflevering, om 21.30, praat Luuk Ikink in Eilandpraat met afvallers en (oud-)deelnemers na en worden exclusieve fragmenten vertoond.

De presentatie van het twintigste seizoen is in handen van Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. Kaj volgt Dennis Weening op, die eind vorig jaar werd ontslagen door RTL.

  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”