Volledig scherm
© ANP Kippa

Dionne zaait verwarring met liefdesfoto en Rick flirt met stewardessen

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Waylon kan de overkill aan schattigheid van zijn dochtertje Teddy bijna niet meer aan.

De volgers van Dionne Stax zijn in de war: staat ze nu uiterst links of helemaal rechts op deze gezellige foto, of is er een dubbelganger in het spel?

Saar Koningsberger is een van de vele moeders die elke dag worstelt met een kinderwagen. De moeder van Scottie lost het op door het ding in de auto te parkeren.

Nicolette Kluijver is nu nog extra vrolijk, maar jankt later vandaag een pak zakdoekjes vol als dochter Isabella het toneel op mag.

Rico Verhoeven heeft zich bij een Porschedealer laten fotograferen met een spiksplinternieuwe Bentley. Onbekend is of de kickbokser de pijlsnelle bak daadwerkelijk heeft aangeschaft.

Gezondheidsfreak Sanne Vogel is met haar verantwoorde rieten tas ook in het zuiden van het land op zoek naar de allerbeste biologische producten.

Mattie Valk heeft in Monaco, waar vandaag de Grand Prix plaatsvindt, vrienden gemaakt met de Australische topcoureur Daniel Ricciardo. Onderwerp van gesprek: wie staat welke zonnebril beter.

Wolter Kroes - ook op weg naar Monaco - waarschuwt de stewardessen in zijn vliegtuig voor zijn vrijgezelle medepassagier Rick Brandsteder, die bekend staat als een womanizer.

Britt Dekker is twee maanden na de komst van haar peperdure ‘Talpa-hengst’ George niet meer bij het spierwitte paard weg te slaan.

Realityster Amanda Balk heeft zichzelf een nieuwe mommy look aangemeten. Haar platinablonde coupe inclusief uitgroei wordt volop gewaardeerd.

Monique Westenberg hoopt dat haar mannen (zanger André Hazes en zoontje André in dit geval) nog heel lang liggen te snurken, zodat zij kan genieten van de rust die Berkel en Rodenrijs biedt.

Welke bekende Nederlanders spot jij op deze throwbackfoto van Rossana Kluivert? Het lijkt ‘Where‘s Wally?’ wel!

  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.