Volledig scherm
Dionne Stax © Instagram

Dionne Stax is kritiek niet ontgaan en Gijs poseert met mooiste vrouw

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De vrijgezelle Yolanthe Cabau is gisteravond op stap gegaan met een groepje van haar beste vriendinnen. 

NPO Radio 2-dj Gijs Staverman heeft het prima naar zijn zin gehad bij het Televizier-Gala en was ook nog eens in het gezelschap van ‘de mooiste vrouw’. Lucky him!

De wittebroodsweken zijn voorbij voor Martijn Krabbe, hij moet vandaag gewoon weer aan de bak.

Ook van in de stoel zitten bij de visagist kun je hartstikke ‘gewond’ raken, merkt Barry Atsma.

Gordon is met het kwijtraken van zijn verslaving gelukkig niet zijn humor verloren. Om 07.00 uur vanochtend grapte hij in de sportschool vol zelfspot over zijn zwembandjes (swipe/klik rechts voor meer video’s).

Model en voetbalvrouw Joëlle Witschge maakt een toeristisch kiekje met haar baby waar bij veel mensen het angstzweet zou uitbreken.

Marlijn Weerdenburg schitterde gisteravond in een prachtige galajurk op het Televizier-Gala en ze liep daar vanochtend nog steeds in... ze kreeg de japon niet uit toen ze eenmaal thuis was van het festijn.

Geen uitgeslapen koppie voor Tooske Ragas, maar wel steeds betere danspasjes.

Presentator Tim Hofman brengt nog een keer zijn outfit voor het Televizier-Gala onder de aandacht, compleet met hakjes en tasje.

Geraldine Kemper vindt het tijd voor een treinselfie.

Tygo Gernandt had een wel heel bijzondere fotoshoot vanmorgen.

Dionne Stax wordt niet rustig ingewerkt tijdens de eerste week op haar nieuwe werk bij AvroTros, maar presenteerde meteen het belangrijkste televisiegala van het jaar! ,,Dank voor alle mooie en ook minder mooie reacties.”

Als er iemand niet mag ontbreken op de rode loper, dan is het Roy Donders wel. Hij deed mee aan dit seizoen Expeditie Robinson, dat genomineerd was voor beste tv-programma. Helaas hebben ze niet gewonnen, maar dat mocht voor Royke de pret niet drukken: hij genoot met volle teugen! 

In niets minder dan een bloemetjesgordijn ...excuus... hele mooie jurk, verscheen Gwen van Poorten op het Televizier-Ring Gala. Maar met zo’n bijschrift vraag je er wel om hè Gwen!