Volledig scherm
© ANP Kippa

Davina Michelle maakt officiële song voor Dutch Grand Prix

Davina Michelle heeft het officiële liedje voor de Dutch Grand Prix in Zandvoort geschreven. In de 538 Ochtendshow liet de 24-jarige zangeres het nummer Beat Me voor het eerst horen.

,,Beat Me gaat over hoe je met hard werken eindeloze doelen kan bereiken", zei Davina over de single. Het thema racen heeft ze gebruikt als een metafoor. ,,Het gaat over de kracht van de Formule 1. Over het feit dat we als heel klein landje door de schouders eronder te zetten zo'n groot internationaal evenement kunnen hosten."

De Grote Prijs van Nederland vindt van 1 tot en met 3 mei plaats op het circuit van Zandvoort.

  1. Misdaadzender maakt vervolg op hitserie Tiger King: ‘Voerde Carole Baskin haar man echt aan tijgers?’

    Misdaadzen­der maakt vervolg op hitserie Tiger King: ‘Voerde Carole Baskin haar man echt aan tijgers?’

    De Amerikaanse misdaad- en documentairezender Investigation Discovery heeft een vervolg aangekondigd op de razend populaire Netflix-serie Tiger King: Murder, Mayham and Madness. In Tiger King - een verbijsterende freakshow over haat en nijd in de wereld van de private dierentuinen in Amerika - ligt de focus op de excentrieke hoofdpersoon Joe Exotic en zijn rivaal Carole Baskin die haar schatrijke echtgenoot aan tijgers zou hebben gevoerd. De nieuwe reeks draait vooral om de nog altijd raadselachtige verdwijning in 1997 van Baskins man Don Lewis.