Volledig scherm
David Letterman. © EPA

David Letterman zou ‘psychoot’ Trump nooit meer als gast willen

Toen hij nog zijn dagelijkse talkshow had nodigde David Letterman Donald Trump meer dan 30 keer uit als gast, maar tegenwoordig zou Letterman de huidige Amerikaanse president niet meer naast hem willen hebben zitten. Dit heeft hij laten weten in een podcast van The Hollywood Reporter.

,,Meer dan 30 keer? Nou, dat zal Amerika goed hebben gedaan. Ik denk dat hij het gewoon leuk vond om op televisie te komen en ik had toen nog geen idee in wat voor een zielloze klootzak hij zou veranderen," aldus Letterman, die tegenwoordig zijn eigen show op Netflix heeft, genaamd My Next Guest Needs No Introduction. In dit programma had hij onder meer al Tina Fey en Kanye West te gast.

,,Mensen vragen me vaak: zou je Trump niet willen hebben in je programma? Dan zeg ik nee, want ik wil alleen met de echte Donald Trump spreken en ik heb geen idee meer wie dat is. Was dat de Trump die voorheen vaak mijn gast was of is dat de Trump die we nu dagelijks zien?", vervolgt de presentator.
,,Hij is gewoon een psychoot geworden. Ja hoor, dat zeg ik gewoon. Ik zou hem wel willen spreken om te vragen waar het mis is gegaan met hem. We kennen elkaar al lang, dus daar ben ik wel benieuwd naar.”

  1. Kijkcijferboost Beau dankzij senioren, kijkers gunnen hem meer

    Kijkcijfer­boost Beau dankzij senioren, kijkers gunnen hem meer

    De onthulling van de winnaar van The Voice Senior heeft de latenightshow van Beau van Erven Dorens een flinke kijkcijferboost gegeven. Het RTL4-programma dat Beau vanaf januari om en om met Jinek gaat presenteren, trok gisteren 853.000 kijkers, goed voor een plekje bij de tien best bekeken tv-programma’s. Kijkers tonen op sociale media sympathie voor Beau en hopen dat de kijkcijfers nog verder gaan groeien. ,,Hij heeft recht op beter.”