Volledig scherm
Danicio. © RTL 5

Danicio ontmaskert Rodanya na Temptation Island: ‘Alle remmen gingen los’

Temptation IslandDe geluiden lieten tijdens de dreamdate van Danicio en Rodanya weinig aan de verbeelding over, maar vanavond kwam Rodanya er écht niet meer onderuit. Zij en haar vriend Morgan kregen in de laatste aflevering van Temptation Island namelijk beelden voorgeschoteld waarin verleider Danicio uit de doeken doet dat hij het bed met Rodanya heeft gedeeld. Ook ná het Temptation-avontuur. ,,Alle remmen gingen los.” 

Het leven na de ultieme relatietest zag er voor Rodanya en Morgan goed uit. Alles was uitgesproken en Morgan wist het zeker: Rodanya was de vrouw waar hij oud mee wilde worden. Maar aan dat sprookje kwam vanavond abrupt een einde, want de programmamakers hadden nog een pijnlijke verrassing in petto voor het stel. Tijdens een bezoek bij hen thuis, waar eerst nietsvermoedend werd gepraat over hun toekomst, toverden de mensen achter de schermen een iPad tevoorschijn. En daarop was een video van Danicio te zien, met confronterende uitspraken.

Na een korte inleiding kwam Danicio al snel met zijn kant van het verhaal op de proppen. ,,Toen waren we in Nederland en gingen we kletsen op de app. Toen hebben we afgesproken, zijn we eerst wat gaan eten bij haar in de buurt en daarna door naar haar huis. Toen hebben we gezoend, maar ze wilde nog niet verder, dus ik dacht oké, prima”, klonk het uit zijn mond. Maar daar bleef het niet bij, zo stelt Danicio. ,,Een paar weken later ging ik weer langs. Bleef ik daar slapen en toen, ja, gingen alle remmen los. Het is niet bij een keer seks gebleven, het is nog twee keer gebeurd achteraf.” 

Rodanya schoot direct in de verdediging bij het zien van de beelden. ,,Hij is gewoon aandachtsgeil. Ik ga hem bellen”, reageerde ze fel. Het leek Morgan een beter idee dat híj Danicio zou bellen, maar dat liet Rodanya absoluut niet toe. ,,Morgan, nee! Bel hem lekker met je eigen telefoon”, aldus de krullenbol die direct daarna het hazenpad koos. Ze kwam uiteindelijk weer terug, maar open voor een gesprek met Morgan stond ze niet. Althans, niet voor de camera. ,,Ik wil niet de sensatie van het programma zijn”, luidde haar argument. Waarop Morgan reageerde: ,,Dat ben je nu toch al. Nu kun je niet meer terug.” 

Quote

Ik wil niet de sensatie van het programma zijn

Rodanya

Voorbij

Morgan vertelde vanavond contact op te nemen met wat mensen om te controleren of het verhaal van Danicio waar is. Hoogstwaarschijnlijk kon Rodanya zich na de confronterende beelden niet voldoende bewijzen tegenover Morgan en bleken mensen inderdaad te bevestigen dat Rodanya de fout in was gegaan, want in de aftiteling viel te lezen dat de twee hun relatie uiteindelijk hebben verbroken. 

Maar er zijn dit seizoen nog meer mensen die de relatietest niet hebben overleefd. Zo begon Milou na Temptation Island plotseling te twijfelen aan haar relatie met Heikki. Ze besloot het uit te maken, maar zei vanavond het niet leuk te vinden als Heikki contact met andere vrouwen zou hebben. Heikki hoopt stiekem nog op een hereniging, maar of dat ooit nog zal gebeuren blijft een onbeantwoorde vraag voor de Belg.

Ook Roger en Laura lieten in de uitzending blijken niet meer een stelletje te zijn. Dat nieuws is echter al achterhaald, want Laura liet vorige week op sociale media weten weer samen te zijn met Roger. ,,We konden elkaar niet loslaten”, schreef ze op Instagram.

Wie het wel hebben gered na Temptation Island zijn Demi en Sidney. Tijdens het kampvuur van vorige week was het nog onduidelijk of de twee bij elkaar zouden blijven, maar eenmaal thuis was de lucht al snel geklaard. Sidney weet het zeker: Demi is de vrouw met wie hij wil trouwen en kindjes wil krijgen.

Volledig scherm
Rodanya en Morgan. © RTL 5
  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”